cazare elevi predeal

Wiki Article



cazare particulari in predeal
Casuta pentru doua persoane cu priveliste catre muntii Bucegi și Piatra Craiului. A fost amenajata cu piatra naturala atat in interior cat si in exterior.

„Transylvania Log” nu este doar un ”complex” de situation tradiționale recondiționate. Ce este diferit aici e acel spirit tineresc, vibe-ul, firescul și energia pe treatment ți-o dă fiecare colțișor.

Pensiunea Casa Denis este o constructie noua knowledge in folosinta in 09.2013 si este situata in Predeal pe drumul spre Manastirea Sfantul Nicolae intr-o zona inconjurata de padure,cu o priveliste minunata.

Dacă sunteți din Cashă sau din împrejurimi și visați la o evadare în natură, sub clar de lună, Edeland Park este locul potrivit, situat take care of la o aruncătură de băț de București.

We are each Vegans, and we informed the hotel before our keep. The Breakfast was superb, the host couldn't have done a lot more for us, loads to try to eat and a very good selection. The location suited us, a really picturesque environment but perhaps just a little remote.

Pretty pleasant personnel, near to the slope, excellent food at cafe, the area for kids to Participate in is a good suggestion

• Faci parte din clubul exclusiv al pasionatilor de calatorii Adresa de cazare dragului predeal e mail nu este completata corect Vreau sa intru in club   Direct Bookinglanga tine de la rezervare pana la cazare

Casa de vacanta Cristian. Oferim cazare cazare in predeal gratuit in conditii de eleganta si confort, vila cu 6 dormitoare fiecare cu baie proprie, compartimentata astfel:

Vila Smaranda is often a not long ago renovated guest residence in Predeal cazare predeal steluta where by company can take advantage of of its backyard garden and bar. This guest house provides free non-public parking, a 24-hour entrance desk, and cost-free Wifi.

cazare in predeal ieftina Platinvm B&b se afla în Predeal și oferă unități de cazare cu Wifi gratuit și Television set cu ecran plat, un bar și 2 terase. La Platinvm B&b aveti zona de loosen up si spa unde veti gasi un jacuzzi de six persoane, sauna si banda ...

Apartamentele sunt spatioase,cu multe spatii de depozitare,am ales un apartament la parter calatorind cu un bebe,am avut two balcoane deci vedere pe ambele parti,una chiar spre partie.

Vila LIZ se află în Predeal, la twenty km de Castelul Peleş și la twenty km de Casa memorială George Enescu, și pune la dispoziție cazare cu WiFi gratuit și o grădină cu o terasă și vedere la grădină.

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate cazare in predeal cu tichete de vacanta de catre partenerii nostri sau preluate de pe website-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

Orion se găsește în Predeal și oferă WiFi gratuit și vedere la grădină. Acest apartament se află într-o zonă unde oaspeții pot desfășura activități precum hiking și schi.

Report this wiki page